Oddahnite se od vseh skrbi, saj v Plesnem Studiu Špela poskrbimo za nepozabno zabavo pod vodstvom izkušenih animatorjev. Zabavamo se z velikimi žogami, plešemo in se vrtimo, igramo različne igre, iščemo zaklad ter se smejimo ob različnih šalah in ugankah. Seveda pa rojstni dan prilagodimo željam slavljenca/ke in starosti otrok.

Praznovanja 6 let in več

  • Rojstnodnevna zabava traja 2.5 uri.
  • Cena do 12 otrok, vključno s slavljencem je 120 eur, 13-15 otrok je cena 135 eur, od 16-18 otrok pa je cena 150 eur.
  • V ceno sta všteti hrana in pijača brez torte. To lahko po želji prinesete sami in jo ob prihodu na praznovanje dodate animatorki.
  • na praznovanju predate animatorki.
  • Slavljenec prejme tudi darilo plesne šole.
  • Ob doplačilu 25 eur lahko pripravimo še napihljiv grad, kar je običajno kar fina popestritev.

Spodaj so napisane TEME PRAZNOVANJ, ki si jih ob doplačilu 10 eur prav tako lahko izberete.

TERMINI:

SOBOTA 11.00, 14.00 in 17.00

NEDELJA 11.00 in 14.00

Praznovanja do 5.99 let in več

V kolikor sprašujete za praznovanje 4. ali 5. rojstnega dne imate na voljo naslednji opciji:

  • 2.5 uri praznovanja do 12 otrok, cena 140 eur. Vključena hrana.
  • 1.5 uri praznovanja do 12 otrok, cena 100 eur, brez hrane
  • Slavljenec prejme tudi darilo plesne šole
  • Ob doplačilu 25 eur lahko pripravimo še napihljiv grad, kar je običajno kar fina popestritev

Spodaj so napisane TEME PRAZNOVANJ, ki si jih ob doplačilu 10eur prav tako lahko izberete.

TERMINI:

SOBOTA 11.00, 14.00 in 17.00

NEDELJA 11.00 in 14.00

Teme praznovanj

Športni rojstni dan

Vsi športni navdušenci vabljeni na športno zabavo: ne bo manjkalo ovir, kolebnic, poligonov, tunelov in še in še. Preizkusili se boste lahko v različnih kolektivnih igrah in pri tem pošteno natrenirali svoje mišice. Primerno za vse starosti.

Plesni rojstni dan

Zabava, kjer bosta glavno besedo imela ples in glasba. Poleg plesnih iger, s katerimi bomo najprej ogreli naše mišice, se bodo otroci naučili in seveda odplesali pravo koreografijo pod vodstvom naših animatorjev- plesnih vaditeljev. Za vrhunec zabave poskrbi Mini Disco. Naj živi ples 🙂 Primerno za vse starosti, koreografijo prilagodimo starosti otrok.

Princeske in vitezi

Naj se vaša princeska ali vitez na svoj rojstni dan spremenita v čisto pravo princesko ali princa.Najprej si bomo izdelali krone, da se bomo lahko podali v svet vitezov in princesk. Zabavali se bomo ob grajskih igrah, naučili se bomo grajskega plesa in imeli grajsko pojedino 🙂 Primerno za otroke do 8. leta starosti.

Čarovniki in čarovnice

Otroci si bodo našemljeni v prave čarovnike in čarovnice skozi igro in zabavo pričarali ta pravi čarovniški rojstni dan. Med igro bomo jahali pravo čarovniško metlo, s čarovniškimi besedami začarali svoje prijatelje in se ob tem noroooo zabavali. S poslikavo obraza bomo poskrbeli, da bomo obraze zamaskirali v pajkovo mrezo in pajke. Seveda ne bo manjkalo tudi čarovniškega plesa, odžejali pa se bomo s čarovniškim napitkom večne mladosti. Primerno za vse starosti.

Gusarji in gusarke

Ne samo gusarji, tudi gusarke se znajo zabavati. Najprej bomo izdelali preveze za oči, nato pa se bodo podali tudi na lov za čisto pravim (in slastnim) gusarskim zakladom. Vmes ne bo manjkalo gusarskih iger in ukan, kjer bodo morali pokazati svoje gusarske spretnosti. Primerno za vse starosti.