+386 (0)40 623 535

O NAS

...zamigaj z nami...

O nas…

Plesni Studio Špela, ki deluje v Tržiču že 8 let, ponuja različne oblike PLESA in ŠPORTA za otroke, mladino in odrasle.

V našem plesnem društvu plesalci svoje znanje izpopolnjujejo v različnih plesnih zvrsteh, kot so Hip Hop, Break dance, Otroške plesne urice, Jazz balet itd.

V Plesnem Studiu Špela aktivno pleše približno 160 plesalcev, starih od 3 do 25 let. Razporejeni so v skupine glede na starost in plesno znanje. Treningi potekajo večkrat tedensko, plesalci so razporejeni v skupine glede na starost in plesno znanje.

Plesalci se redno udeležujejo državnih, evropskih in svetovnih prvenstev ter svetovnih pokalov, kjer dosegajo zavidljive uvrstitve – stalne uvrstitve v finala državnih, evropskih in svetovnih prvenstev.

Da ples ni samo za otroke in mladino vejo mamice, ki pri nas lahko obiskujejo tečaje Hip hopa, in plesne rekreacije (ŠPELA MIX, PILATES, HIIT, JUTRANJA VADBA). Da ne bodo plesale samo dame povabimo zraven še moško družbo ter se skupaj lahko zavrtimo na tečajih DRUŽABNIH PLESOV in SALSE.

Rojstni dan, kaj pa sedaj? Če ne veste kje in kako bi praznovali se obrnite na nas, saj vam v Plesnem Studio Špela priredimo zabavno PRAZNOVANJE VAŠEGA ROJSTNEGA DNE.

EKIPA PLESNEGA STUDIA ŠPELA

Ki pomaga, da je Plesni Studio Špela najboljši…
Špela Mandelc

Špela Mandelc

Trener/Vodja
Ariela Mandelc

Ariela Mandelc

Hip Hop
Nina Zaletelj Iličič

Nina Zaletelj Iličič

Hip Hop
Špela Kokalj

Špela Kokalj

Aerobika, rekreacija
Katja Smrekar

Katja Smrekar

Pilates, Zumba