+386 (0)40 623 535

Športna rekreacija

...zamigaj z nami...

ŠPELA mix

V to skupino hodijo dekleta in ženske, ki imajo prav tako kot mladi željo po plesu, razgibavanju in miganju. Skrbimo za njihovo fizično in motorično pripravljenost, ohranjamo ali povečujemo njihovo fizično pripravljenost in gibalnost. Učimo se osnov plesa, lažjih koreografij, vaj za moč,…

1x ali 2x tedensko po 60 minut

spela mix
zumba1

ŠPELA zumba

Špela Zumba je vadba, ki spaja hipnotične latinsko ameriške in pop ritme z edinstvenimi kombinacijami koreografij, ki se jim zlahka sledi. Temelji na intervalnem treningu, znotraj katerega se izmenjujejo hitri in počasni ritmi.

1x tedensko po 60 minut

PILATES

Pilates je celostna, izredno nežna, a učinkovita vadba, s katero lahko utrdite in oblikujete svoje telo, ga razgibate in sprostite. Njegov namen je oblikovati krepak trup, ki predstavlja izvor moči celega telesa. S krepitvijo le-tega dosežemo povezanost medeničnih, trebušnih in hrbtnih mišic, ki tako delujejo sklenjeno in tvorijo stabilno jedro. To nam zagotavlja pravilen položaj hrbtenice ter odpravi in zmanjša možnost nastanka bolečin v križu. Z redno vadbo pa naše telo postaja skladno grajeno, ne preveč mišičasto, močno, a hkrati gibčno.

1x tedensko po 60 minut

Pilates
25929-1_n

HIIT – High Intensive Interval Training

Visoko intenzivni intervalni trening, ki je zelo raznolik, zabaven in učinkovit. Vsebuje vaje za moč za celo telo ter visoko intenzivne vaje. Zaradi intenzivnosti je trening naporen, vendar kurite kalorije še do 48 ur po njem. Za vse tiste, ki bi radi velike rezultate v kratkem času.  Vključuje različne principe treniranja, vadbo po postajah, krožno vadbo, poligone, atletske vaje, vaje za moč, koordinacijo, stabilizacijo, agilnost, eksplozivnost, ravnotežje. Primerno za moške in ženske!

1x tedensko po 60 minut

VADBA za starejše – Senior fit

Vadba je namenjena vsem, ki želijo ohranjati vitalnost, gibljivost in dobro telesno kondicijo, z eno besedo ostati FIT. Vadba je nizko intenzivna in je primerna za vsakogar. Zajema različne vaje pilatesa, joge in vaj za zdravo hrbtenico. Vadba SENIOR FIT je pomembna za premagovanje mnogih sodobnih bolezenskih stanj, kot so visok krvni tlak in ostale srčno žilne bolezni, povišan nivo holesterola, so preventiva pred osteoporozo in hkrati pomagajo zavirati neželene učinke staranja. Z vadbo izboljšamo mišično moč, ohranjamo zdravje, izboljšamo dihalni sistem in povečamo kvaliteto svojega življenja.

1x tedensko po 60 minut (dopoldan)

senior fit1

 

 

 

 

 …vaš Plesni Studio Špela…