+386 (0)40 623 535

Ples

...zamigaj z nami...

OTROŠKI plesni vrtec (3-5 let)

Pri tej starosti se otroci spoznavajo s svetom plesa preko različnih plesnih in neplesnih igric, pravljic…Otroci se tako učijo gibanja po prostoru, razvijajo fizične in motorične sposobnosti, socializacije, delovanja v skupini in v parih.

1x tedensko po 45 minut            

otroski plesni vrtec
mini pop

MINI pop (5-7 let)

Pri tej starosti imajo otroci že nekaj podlage o gibanju po prostoru, delovanju v skupini in parih. Prav tako se še vedno poslužujemo igric, ki otroke še bolj povežejo s svetom plesa. Pri tej starosti imajo otroci težje koreografije, ki pa jih lahko odplešejo že dokaj samostojno. Učimo se že osnov hip hop-a, poleg tega pa še vedno razvijamo fizične in motorične sposobnosti, jih učimo strpnosti in sodelovanja.

1x tedensko po 60 minut

HIP hop otroci (8-11 let)

Otroci pri tej starosti že znajo osnove hip hop-a, poleg tega so koreografije in plesi večinoma v stilu hip hop-a. Otroci povsem samostojno odplešejo koreografije, ki so večinoma na popularno glasbo. Za popestritev jih naučimo lažjih koreografij za zabavo.

2x tedensko po 60 minut

small kids
mladinci

HIP hop mladinci (12-16 let)

Otroci pri tej starosti že poznajo osnove hip hop-a. Koreografije in plesi so v stilu hip hop-a. Otroci povsem samostojno odplešejo koreografije, ki so prav tako večinoma na popularno glasbo. Koreografije in elementi, ter povezave med njimi so težje kot pri prejšnji skupini. Nivo znanja je torej višji. Tekmovalci v tej skupini so eni izmed najboljših tako v Sloveniji, kot v svetu, temu primerna je težavnost in izvedba koreografij.

2x ali 3x tedensko po 90 minut

HIP hop člani (od 16 let naprej)

Koreografije so primerne njihovi starosti in nivoju znanja, ki je precej višji od netekmovalcev in skupine mladincev. Koreografije in elementi, ter povezave med njimi so težje kot pri prejšnji skupini. Plesalci te skupine se seznanjajo tudi z osnovami break dance-a, jazza, lockinga, poppinga,… kar prinaša novo plesno znanje. Tekmovalci v tej skupini so eni izmed najboljših tako v Sloveniji, kot v svetu, temu primerna je težavnost in izvedba koreografij.

3x tedensko po 90 minut

furlan2
druzabni

DRUŽABNI plesi

Družabni ples je skupno ime za standardne in latino plese, ki se jih pleše na zabavah, prireditvah, v plesnih dvoranah ali odprtih plesiščih. Med standardne plese štejemo angleški ali počasni valček, dunajski ali hitri valček, foxtrot, quickstep in tango. Med latinsko-ameriške plese pa spadajo rumba, cha cha, mambo, samba in passo doble. Med družabne plese spadajo tudi salsa, bachata, merengue, swing, diskofox, boogie woogie, rock’n’roll, jive…  Na naših tečajih gre vedno za prijetno druženje ob plesu, saj vam bomo približali vrsto družabnih plesov in poskrbeli, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču. Tako boste lahko plesali z vsakim, ob vsaki glasbi na vsaki priložnosti.

1x tedensko 90 minut (tečaj traja 8 vaj po 90 min)

POROČNI tečaji in INDIVIDUALNE ure

V Plesnem Studiu Špela vam ponujamo tudi  poročne tečaje ter individualne tečaje za vse vrste programov.

po dogovoru

individualni

 

 

 

 

 …vaš Plesni Studio Špela…